HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Mississippi City az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Mississippi névadója Mississippi folyó mentén húzódó nyugati határát. Mellett modern tárgy a főiskolák és egyetemek ebben az állapotban, hogy a fejlett programok vizuális művészetek, vokális zene, a színház és a tánc.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi az Amerikai Egyesült Mississippi City az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Találat Filter

Bachelor ápolási

William Carey University
Campus Nappali 18 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Biloxi Mississippi City + 1 további

Köszönjük érdeklődését a József és Nancy Fail School of Nursing William Carey Egyetemen. A Bachelor of Science in Nursing (SN) programja