HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Mississippi City az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Mississippi névadója Mississippi folyó mentén húzódó nyugati határát. Mellett modern tárgy a főiskolák és egyetemek ebben az állapotban, hogy a fejlett programok vizuális művészetek, vokális zene, a színház és a tánc.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi az Amerikai Egyesült Mississippi City az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Bachelor ápolási

William Carey University
Campus Nappali 18 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Biloxi Mississippi City + 1 további

Köszönjük érdeklődését a József és Nancy Fail School of Nursing William Carey Egyetemen. A Bachelor of Science in Nursing (SN) programja