HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Columbus az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Columbus, Ohio a 4. legnagyobb megszállt állam Amerikában. Rendkívül gazdag gazdaság és a világ legnagyobb magán kutatás alapja. Vannak 2 nyilvános főiskolák amelyek közül az egyik a legnagyobb az USA-campus

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi az Amerikai Egyesült Columbus az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Bachelor gyógyszerészeti és egészségügyi vállalkozás

Ohio Northern University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Ezzel a főszereplővel megoszthatod az időt az egészségügyi tudomány kurzusai között a Getty College of Arts-ban

Bachelor Gyógyszertár

Ohio Northern University
Campus Nappali 6 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Közvetlenül belépünk a (0-6) PharmD programba, amely a nemzet egyetlen hetedikének egyike. Ez azt jelenti, hogy az első napon belépett a gyógyszertárba. Nincs várakozás, nincs hoops, nincs visszautasítás, miután több éves főiskolai tanfolyamot fektetett be. A kampuszba érkezés pillanatától gyógyszerész-képzésben részesül.