HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Törökországban 2019

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Egyetemek Törökországban nyújt két vagy négy év oktatás alapképzésben, míg a posztgraduális programok utolsó legalább két évig. Jelenleg mintegy 820 felsőoktatási intézmények Törökországban köztük 76 egyetemi, összesen beiskolázási több mint 1 millió. Az oktatás minősége, a török ​​egyetemeken nagyon változó, néhány az oktatás és létesítmények a par nemzetközileg elismert iskolákban.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Egészségügyi Alapképzésekről Törökországban 2019

Találat Filter

Általános Orvostudományi Kar

Okan University
Campus Nappali Szeptember 2019 Törökország Istanbul

Okan Egyetem, Általános Orvostudományi Kar büszke arra, hogy fokozott orvosi oktatás a Tuzla Campus alapú Isztambul, Törökország.

Bachelor fizioterápiában és rehabilitációban

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A fizioterápiás és rehabilitációs program célja olyan egészségügyi szakemberek oktatása, akik tervezhetik és végrehajthatják a szükséges fizikoterápiás beavatkozásokat és rehabilitációs programokat, amelyeket az orvos a diagnózis után fejleszt ki, olyan beteg esetében, aki bármilyen okból kongenitálisan vagy később fogyatékossá vált .

Bachelor in Biomedical Engineering

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A mérnökök megoldást találnak egy adott problémára, vagy megfelelnek egy kézzelfogható termék (gép, berendezés, rendszer vagy folyamat) követelményének. A fejlesztő fejlesztése érdekében a mérnök tervez, építi, működtet, megvizsgálja a terméket és a viselkedést különböző működési körülmények között.

Bachelor in Nursing

Hasan Kalyoncu University
Campus Nappali 4 év Nyílt Beiratkozás Törökország Gaziantep

Az egyetemi programok az ápolási programban az elmélet, a kutatás, a klinikai gyakorlat és a közösségi szolgálat tanulmányozása. Ezek a programok a legmagasabb szakmai színvonalat szolgálják, és elismerik a kulturális sokféleséget és az egészségügyi ellátás különböző alkalmazási területeinek széles körű megértését.

Bachelor fizioterápiában és rehabilitációban

Hasan Kalyoncu University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Törökország Gaziantep

A Fizioterápiás és Rehabilitációs Program diplomájaként alapos ismeretekkel szolgál majd az izom-csontrendszer és egyéb egészségkárosodási mechanizmusok betegségeiről és sérüléseiről.

Bachelor in Medicine

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Nappali 6 év Szeptember 2019 Törökország Istanbul

Bachelor of Medicine. Minden kurzust angolul tanítanak, de a hallgatóknak meg kell tanulniuk a török ​​nyelvet a harmadik évig, hogy képesek legyenek együttműködni az egyetemi kórházban lévő betegekkel.