HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Törökországban 2019/2020

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Egyetemek Törökországban nyújt két vagy négy év oktatás alapképzésben, míg a posztgraduális programok utolsó legalább két évig. Jelenleg mintegy 820 felsőoktatási intézmények Törökországban köztük 76 egyetemi, összesen beiskolázási több mint 1 millió. Az oktatás minősége, a török ​​egyetemeken nagyon változó, néhány az oktatás és létesítmények a par nemzetközileg elismert iskolákban.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Egészségügyi Alapképzésekről Törökországban 2019/2020

Találat Filter

Bachelor in Nursing

Hasan Kalyoncu University
Campus Nappali 4 év Nyílt Beiratkozás Törökország Gaziantep

Az egyetemi programok az ápolási programban az elmélet, a kutatás, a klinikai gyakorlat és a közösségi szolgálat tanulmányozása. Ezek a programok a legmagasabb szakmai színvonalat szolgálják, és elismerik a kulturális sokféleséget és az egészségügyi ellátás különböző alkalmazási területeinek széles körű megértését.

Bachelor fizioterápiában és rehabilitációban

Hasan Kalyoncu University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Törökország Gaziantep

A Fizioterápiás és Rehabilitációs Program diplomájaként alapos ismeretekkel szolgál majd az izom-csontrendszer és egyéb egészségkárosodási mechanizmusok betegségeiről és sérüléseiről.

Általános Orvostudományi Kar

Okan University
Campus Nappali Szeptember 2019 Törökország Istanbul

Okan Egyetem, Általános Orvostudományi Kar büszke arra, hogy fokozott orvosi oktatás a Tuzla Campus alapú Isztambul, Törökország.

Bachelor in Medicine

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Nappali 6 év Szeptember 2020 Törökország Istanbul

Az orvosi iskola azzal a céllal alakult, hogy új és eltérő perspektívát vezessen be az orvosi oktatásba, kiváló karral állva a kutatást, a tudás előállítását, a közegészség szolgálatát, a jövő orvostudományának oktatását és az egyetemes oktatási és egészségügyi intézetvé válást. szabványoknak.

Bachelor fizioterápiában és rehabilitációban

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A fizioterápiás és rehabilitációs program célja olyan egészségügyi szakemberek oktatása, akik tervezhetik és végrehajthatják a szükséges fizikoterápiás beavatkozásokat és rehabilitációs programokat, amelyeket az orvos a diagnózis után fejleszt ki, olyan beteg esetében, aki bármilyen okból kongenitálisan vagy később fogyatékossá vált .

Bachelor in Biomedical Engineering

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A mérnökök megoldást találnak egy adott problémára, vagy megfelelnek egy kézzelfogható termék (gép, berendezés, rendszer vagy folyamat) követelményének. A fejlesztő fejlesztése érdekében a mérnök tervez, építi, működtet, megvizsgálja a terméket és a viselkedést különböző működési körülmények között.