HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Istanbul Törökországban 2019/2020

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

Besiktas található a Boszporusz, mint az egyik Isztambul városrészek. Van egy hosszú története van, kezdve előtt bizánci időkben, és amikor az oktatás, a campus a Bahçesehir egyetem található ott, valamint a Hacettepe Egyetemen.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi in Istanbul Törökországban 2019/2020

Találat Filter

Általános Orvostudományi Kar

Okan University
Campus Nappali Szeptember 2019 Törökország Istanbul

Okan Egyetem, Általános Orvostudományi Kar büszke arra, hogy fokozott orvosi oktatás a Tuzla Campus alapú Isztambul, Törökország.

Bachelor in Medicine

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Nappali 6 év Szeptember 2020 Törökország Istanbul

Az orvosi iskola azzal a céllal alakult, hogy új és eltérő perspektívát vezessen be az orvosi oktatásba, kiváló karral állva a kutatást, a tudás előállítását, a közegészség szolgálatát, a jövő orvostudományának oktatását és az egyetemes oktatási és egészségügyi intézetvé válást. szabványoknak.

Bachelor fizioterápiában és rehabilitációban

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A fizioterápiás és rehabilitációs program célja olyan egészségügyi szakemberek oktatása, akik tervezhetik és végrehajthatják a szükséges fizikoterápiás beavatkozásokat és rehabilitációs programokat, amelyeket az orvos a diagnózis után fejleszt ki, olyan beteg esetében, aki bármilyen okból kongenitálisan vagy később fogyatékossá vált .

Bachelor in Biomedical Engineering

Bahcesehir University
Campus Nappali 8 félévek Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A mérnökök megoldást találnak egy adott problémára, vagy megfelelnek egy kézzelfogható termék (gép, berendezés, rendszer vagy folyamat) követelményének. A fejlesztő fejlesztése érdekében a mérnök tervez, építi, működtet, megvizsgálja a terméket és a viselkedést különböző működési körülmények között.