HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzés Thaiföldön 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Kérj Információt Egészségügyi Alapképzésekről Thaiföldön 2019

Találat Filter

Bachelor of Nursing tudomány

St. Theresa International College
Campus Nappali 4 év Június 2020 Thaiföld Nakhon Nayok

A Bachelor of Nursing Science program felhatalmazza, hogy a helyes döntéseket egészségének javítása a betegek. A program segít megszerezni a szükséges készségeket, hogy vezesse, támogatás, kezelésére és rehabilitációjára betegek szolgálsz.

Biotechnológia mérnöki diploma

Rangsit University International College
Campus Nappali 4 év Január 2020 Thaiföld Lak Hok

A Biomedical Engineering Bachelor of Engineering-jének készítése a biomedicinális mérnöki kutatások és fejlesztések terén, új dolgok feltárása, valamint az orvosbiológiai mérnöki szakmában.

Ápolási tudomány (BNS)

Rangsit University International College
Campus Nappali 4 év Január 2020 Thaiföld Lak Hok

4 éves program. A programot a thaiföldi ápolási és szülésznői tanács jóváhagyta és akkreditálta. A tanítási és tanulási módszereket főként angolul végzik. A klinikai gyakorlat során azonban a diákok segítik a thai nyelv használatát a betegek számára, ha szükséges, hogy kielégítsék az ügyfelek igényeit, és a thai nyelvű nyelvtanfolyamok javítására a thai nyelvű tanfolyamok állnak rendelkezésre.