HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről in Salamanca Spanyolországban 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Salamanca város a főváros a Salamanca tartományban, Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 200.000 lakos. Ez több épület, amely része a sok látnivaló és hangok a városban. Ezek közé tartozik a templom és az egyetemi épületek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi in Salamanca Spanyolországban 2019/2020

Találat Filter

Képzés Nursing

Universidad de Salamanca
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Spanyolország Salamanca

Az ápolási fokozatot a 2010-11-es tanévben az USAL ban USAL tanítani, miután átadták az ellenőrzési folyamatot, helyettesíti az ápolási diplomát, és jogosult a regisztrált ápolási szakma gyakorlására (ORDEN CIN / 2134 / 2008. július 3-án, amely megállapítja az ápolási szakma gyakorlására jogosult hivatalos egyetemi képesítések ellenőrzésére vonatkozó követelményeket (BOE, 2008.7.19.).