HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Madrid Spanyolországban 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Madrid Város fővárosa Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 3 millió lakos. Meg van egy aréna nevű Las Ventas, hogy a házigazdák az éves bikaviadal esemény. A város számos magán-és állami egyetemek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Madrid Spanyolországban 2019

Találat Filter

Főiskolai diplomát fizikoterápia

Universidad Pontificia Comillas
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

Úgy dönt, hogy tanulmányozza a Bachelor diploma Fizikoterápia jelenti dolgozik diplomát területén of Health Sciences egy egyre inkább felismerik a spanyol társadalom, amelyben a kezelés fizikai terápiák (például mozgás, nyomás, elektromosság, hang), annak érdekében, hogy megakadályozzák visszanyerik és javítja az emberek egészségét és jólétét az alapja a jövőbeli szakmai gyakorlat.

Diplomát az ápolási

Universidad Pontificia Comillas
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A vizsgálatokat a Bachelor diploma Nursing előkészíti a hallgató, hogy gyakorolja a szabályozott szakma "általános ápolók ellátás".

Bachelor Chiropractic

Royal University Center Maria Cristina
Campus 4 év Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A kiropraktika Európában gyorsan növekvő szakma. Azokban az országokban, ahol a kiropraktika szabályozása van, még több szakemberre van szükség.