HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Romániában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Románia egy olyan ország található, a kereszteződésekben a Közép-és Délkelet-Európában, határos a Fekete-tenger. Első Romániába könnyen, szinte minden a világ, köszönhetően a pozícióját, valamint a tény, hogy szolgálja egy sor közlekedési típusok és cégek. Román egyetem kínál nagyszerű választás a graduális és posztgraduális programok román, angol, francia és német nyelven.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Egészségügyi Alapképzésekről Romániában 2019

Találat Filter

Főiskolai diplomát az általános orvosi

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Campus Nappali 6 év Kérj Információt Románia Iași

A francia nyelvű programja az Általános Orvostudományi Kar támogatja, továbbá a tanítás angol, mint bizonyítékot az evolúció az európai integráció számos intézmény Romániában.

Bachelor of Science in gyógyszerészeti tudományok

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Románia Iași

Mivel a tanév 1998/1999, Gyógyszerésztudományi Kar követte az ECTS, amely arra a hasonló oktatási rendszer nemzeti határokon keresztül. ECTS biztosítja az elismerést a tanulmányi időszakok végzett más európai egyetemeken ezzel támogatva a mobilitás a diákok.

Bachelor fogászati

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Campus Nappali 6 év Kérj Információt Románia Iași

1990 előtt, a tananyag tartalmazza egy nagyon egyszerű szerkezet, amely négy alapvető fogászati ​​tudományág: fogászat, parodontológia, a protézis, szájsebészeti és fogszabályozási.

Bachelor közegészségügyi

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Románia Cluj-Napoca

Kolozsvári Egyetem Közegészségügyi az egyetlen közegészségügyi program tanított teljesen angol nyelven a teljes közép-kelet-európai. A program célja az volt, hogy előkészítse a független szakemberek a közegészségügy területén a legmagasabb színvonalú. A program testre fedezésére minden szempontból Közegészségügyi azon a téren, de az is, hogy a diákok, hogy összpontosítson a területen az érdeklődés ...

Bachelor of Science in Physiotherapy (Physiokinetoterápia és Orvosi rehabilitáció)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Románia Iași

A gyógytornászok: önálló és autonóm szakemberek, akiknek ismerete, készsége és kompetenciái készen állnak, hogy kulcsfontosságú szerepet töltsenek be az egészségügyi rendszerekben, amelyek saját döntéseket hoznak.

Orvos állatgyógyászat

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus Nappali 6 év Szeptember 2019 Románia Timișoara

Egyetemi kurzus által szervezett Állatorvos-tudományi Kar Bánát Temesváron az Állatorvosi angolul és románul 6 éve. Az Állatorvos program vezet Doctor of Veterinary Medicine.