HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiplomák in Cluj-Napoca Romániában 2019/2020

A főiskolai diplomát egy felsőoktatási program, amely beszerzése mintegy négy év alatt. Sok agglegény programokat kínálnak személyt, valamint az online, hogy még a diákok, akik élnek a távoli területeken, vagy akik nem járnak iskolába teljes munkaidőben tudja előre az oktatás.

Románia egy olyan ország található, a kereszteződésekben a Közép-és Délkelet-Európában, határos a Fekete-tenger. Első Romániába könnyen, szinte minden a világ, köszönhetően a pozícióját, valamint a tény, hogy szolgálja egy sor közlekedési típusok és cégek. Román egyetem kínál nagyszerű választás a graduális és posztgraduális programok román, angol, francia és német nyelven.

Kolozsvár város a főváros a Kolozs Megyei Romániában és a 2. legnépesebb Bukarest után. Ez egy nagyvárosi terület, ahol a lakosság több mint 300.000 lakos. Ez mintegy 150 egyetem előtti oktatási intézmények.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi in Cluj-Napoca Romániában 2019/2020

Találat Filter

Bachelor közegészségügyi

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Románia Cluj-Napoca

Kolozsvári Egyetem Közegészségügyi az egyetlen közegészségügyi program tanított teljesen angol nyelven a teljes közép-kelet-európai. A program célja az volt, hogy előkészítse a független szakemberek a közegészségügy területén a legmagasabb színvonalú. A program testre fedezésére minden szempontból Közegészségügyi azon a téren, de az is, hogy a diákok, hogy összpontosítson a területen az érdeklődés ...