HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzés Portugáliában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Kérj Információt Egészségügyi Alapképzésekről Portugáliában 2019

Találat Filter

Diploma ápolási

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Campus Nappali 4 év Október 2019 Portugália Viseu

A tanfolyam célja, hogy biztosítsa a szükséges képzést: Részvétel a szolgáltatások menedzselése, egységek és egészségügyi létesítmények;

Fokú élelmiszer-minőségi és táplálkozási

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus Nappali 3 év Október 2019 Portugália Viseu

Ismerve az élelmiszer-termeléstől, keresztül az ipari feldolgozásra, értékeli a minőségi és táplálkozási alatt minőségi szempontból, az élelmiszerbiztonság és a tápértéke, mint a különböző felhasználói igényeket;

Ápolási fokozat

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Portugália Coimbra

Az elmúlt harminc évben az ápolás jelentős mértékben fejlődött a tudományos ismeretek és a képzés szintjén a technológiai szinten és az ellátásfilozófia szintjén, amely a modern társadalmak szociokulturális, politikai, gazdasági, demográfiai és epidemiológiai változásaiból ered.

Egészségügyi menedzsment fokozat

Atlântica University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2019 Portugália Barcarena + 1 további

Az egészség az egyetlen fő iparág a világon, és a nemzeti egészségügyi rendszerek az összes fejlett ország legnagyobb munkáltatói.