HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről in Coimbra Portugáliában 2019/2020

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Coimbra (más néven a tanuló város) egykor a főváros Portugália lakossága több mint 100.000 fő. A legrégebbi egyeteme Európában, a University of Coimbra itt. Az egyetem ösztönzi a hallgatókat, a világ minden tájáról, akik igyekeznek, hogy folytassa a különböző tanfolyamok.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Coimbra Portugáliában 2019/2020

Találat Filter

Ápolási fokozat

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Portugália Coimbra

Az elmúlt harminc évben az ápolás jelentős mértékben fejlődött a tudományos ismeretek és a képzés szintjén a technológiai szinten és az ellátásfilozófia szintjén, amely a modern társadalmak szociokulturális, politikai, gazdasági, demográfiai és epidemiológiai változásaiból ered.