HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Hebron Palesztinában 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Számos felsőoktatási intézmények jelentek meg az utóbbi években szerte a palesztin területeken és a Gázai övezetben. Bár a fiatal, ezek a létesítmények képesek a legkülönfélébb programok a helyi és a nemzetközi hallgatók.

Az egyik legjelentősebb városa palesztin területek, Hebron ismert a neves nemzetközi egyetemek és kapcsolatot tart nemzetközi egyetemek, mint Hebron Egyetemen. Mindazok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy menjen a drága külföldi egyetemen tanulhatnak Hebronban.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Hebron Palesztinában 2019/2020

Találat Filter

Terápiás táplálkozás

Palestine Polytechnic University
Campus Nappali 4 év Augusztus 2020 Palesztina Hebron

A négyéves Terápiás Nutrition program már kifejezetten a diákok egy komoly érdeklődést a táplálkozás és az egészség tudomány, akik szeretnék használni a tudásukat, hogy segítsen megelőzésére és kezelésére a betegség, mint a dietetikus. Terápiás Nutrition diákok megtanulják, hogyan táplálékfelvételt és táplálkozási követelményeket változtatni lehet a betegség, és hogyan alkalmazzák terápiás étrend betegségek kezelésére

Orvosbiológiai mérnöki (BME)

Palestine Polytechnic University
Campus Nappali Augusztus 2020 Palesztina Hebron

Biomedical Engineering (BME) az alkalmazás a mérnöki elvek és tervezési koncepciók a gyógyászat és a biológia egészségügyi célokra (pl diagnosztikus vagy terápiás). BME gyorsan fejlődik és a termelő fontos újítás, hogy javítsuk az életminőséget.