HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Rome Olaszországban 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Azok számára, akik érdeklődnek a tanuló a főváros gazdag örökséget, Róma a megfelelő hely. Ez jellegzetes egyetemek, mint a Római Egyetem, amely szakon a különböző tudományágak, mint a történelem és a mérnöki. Ez a város békés, ideális élni.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Rome Olaszországban 2019/2020

Találat Filter

Bachelor's Degree in Nursing

Sapienza University of Rome
Campus Nappali 3 év Október 2019 Olaszország Rome

Az ápolási Bachelors Program, amely az első és egyetlen ápolói program jelenleg angolul, Olaszországban, felkészíti a hallgatókat, hogy tanúsított klinikai ápolóként és tanúsított ápolási szakemberekként (aneszteziológusok, szülésznők, prenatális és nőgyógyászati ​​ellátás) dolgozzanak az állami és magán egészségügyi intézményekben Az Európai Közösség.