Filter
Alapképzés
Olaszország Rome A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Rome Olaszországban 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Azok számára, akik érdeklődnek a tanuló a főváros gazdag örökséget, Róma a megfelelő hely. Ez jellegzetes egyetemek, mint a Római Egyetem, amely szakon a különböző tudományágak, mint a történelem és a mérnöki. Ez a város békés, ideális élni.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Rome Olaszországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Olaszország
Rome
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Sapienza University of Rome

Az ápolási Bachelors Program, amely az első és egyetlen ápolói program jelenleg angolul, Olaszországban, felkészíti a hallgatókat, hogy tanúsított klinikai ápolóként és t ... [+]

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Rome Olaszországban. [-]
Olaszország Rome
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul