HEALTHCARESTUDIES

Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Parma Olaszországban 2021

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A sajt város Olaszországban - Parma ismert építészeti és gazdag örökségét. Van néhány legrégebbi egyetemek Olaszországban, mint a University of Parma. Aki tehát érdekelt abban, hogy a jó oktatás a hagyományos helyen kell élni Parma.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi az Amerikai Egyesült Parma Olaszországban 2021

Találat Filter

Bachelor in Nursing

University of Parma
Alapképzés
okt. 2021
<
Nappali
<
3 év
Olasz
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A University of Parma ápolóképzés alapképzésének hallgatóit hároméves, nappali tagozatos kurzusra beiratják.

Tovább

Bachelor szülészetben

University of Parma
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Olasz
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A szülésznői kurzus hároméves tanfolyam, amelynek célja a jövőbeli szülésznő elméleti-gyakorlati képzése. A hangsúly a fiziológia, a nők egészségének előmozdítása és fenntartá ...

Tovább