HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok 2019 Nyugat-Európa

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Kérj Információt - Egészségügyi Alapképzésekről Nyugat-Európa 2019

Találat Filter

Bachelor of Nursing

Saimaa University of Applied Sciences
Campus Nappali 7 félévek Augusztus 2019 Finnország Lappeenranta

Az ápolási képzési programban olyan ápolónőket állítanak elő, akik egyénileg, több családon és közösségen keresztül támogatják a szakértelmet.

Diplomát állatorvosi

University CEU - Cardenal Herrera
Campus Nappali 5 év Szeptember 2019 Spanyolország Moncada

Az Állatorvos-tudományi Kar több mint 17 éves tapasztalattal, és ez a dékán Kar

Bachelor of Science in Physiotherapy (Physiokinetoterápia és Orvosi rehabilitáció)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Románia Iași

A gyógytornászok: önálló és autonóm szakemberek, akiknek ismerete, készsége és kompetenciái készen állnak, hogy kulcsfontosságú szerepet töltsenek be az egészségügyi rendszerekben, amelyek saját döntéseket hoznak.

Fogorvos (Fogorvos)

Kursk State Medical University
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Oroszország Russia Online

A kar ötéves fogorvosi programot kínál. A tanítási-tanulási folyamat célja a gyakorlati kompetencia fejlesztésének hangsúlyozása. A hallgatók személyiségének és munkamódszereinek fejlesztésére óvatos figyelmet fordítanak, hangsúlyozva a személyes készségeket, amelyek kulcsfontosságú tényezők a sikeres karriert.

Egészségügyi ápolás ápolásban

JAMK University of Applied Sciences
Campus Nappali Augusztus 2019 Finnország Jyväskylä

Találkozzon a világ minden tájáról érkező emberekkel, ismerkedjen meg a különböző kultúrákkal, és egyúttal tanulmányozza, hogy legyen kompetens nővér! Megtanulod megtervezni, megvalósítani és fejleszteni az egészségügyet elősegítő, megelőző, gyógyító és rehabilitációs munkát. Az egészségügyi alapellátásban, a szociális jólétben vagy a szakosodott egészségügyi ellátásban, a magánvállalkozásokban, a szervezetekben, a nemzetközi pozíciókban vagy a vállalkozóként dolgozhat. Ez az iskola ápolási, üzleti, turisztikai és logisztikai programokat kínál.

Gyógyszertári mesterképzési program (5 év mesterképzésben)

Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Campus Nappali 5 év Szeptember 2019 Csehország Brno

A 2009/10-es tanév óta a Gyógyszertudományi Kar az Európai Unió 2005/36 / EK irányelvének megfelelő, ötéves gyógyszergyártási mesterképzést kínál. A tanulmány hitelrendszeren alapul.

Orvos állatgyógyászat

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus Nappali 6 év Szeptember 2019 Románia Timișoara

Egyetemi kurzus által szervezett Állatorvos-tudományi Kar Bánát Temesváron az Állatorvosi angolul és románul 6 éve. Az Állatorvos program vezet Doctor of Veterinary Medicine.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Magyarország Budapest

Bachelor egészségügyi ápolói (bejegyzett nővér)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Campus Nappali 42 hónap Kérj Információt Finnország Seinäjoki

A szak fog minősülni a hallgató, mint a bejegyzett nővér (RN). A program vonatok ápolók, akik a szakértők ápolási különböző munkakörnyezetben. Ezek fő feladata, hogy elősegítse és az egészség megőrzéséhez és a betegségek megelőzése. Törődnek beteg és szenvedő egyének, családok és közösségek is rehabilitálják őket.

Bachelor pedikűr

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Campus Nappali 6 félévek Kérj Információt Belgium Brussels

A podiatrist egy egészségügyi szakember, aki foglalkozik bőrproblémák és a köröm, és minden körülmények között kapcsolódó láb szerkezete és a gyaloglás (vagy futás). A menedzsment ezen a speciális mentős lehet az oktatási, a megelőző és gyógyító.

Bachelor az európai közegészségügyben

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Hollandia Maastricht

Érdekli az egészségtudomány, az egészségügy és a wellness? De a nemzeti és nemzetközi politikában, az igazgatásban és a menedzsmentben, a politikában és a stratégiában, a kommunikációban és a médiában? Az Európai Közegészségügy (EPH) alapképzési programja lehet az Ön számára.

Bachelor of Health Care - ápolási

Centria University of Applied Sciences
Campus Nappali 7 félévek Kérj Információt Finnország Kokkola

Szeretne közelebb állni az emberekhez és részt venni az élet különböző szakaszaiban? Szeretne elősegíteni az egyének és az egész közösség egészségének, jólétének és biztonságának előmozdítását? Szereted a változó helyzeteket és a multikulturális környezeteket? Ha egy csapatjátékos vagy, élvezze a felelősségvállalást és önállóan dolgozhat, akkor alkalmas ápolási tanulmányokra!

Bachelor in Pharmacy

Voronezh State University
Campus Nappali 5 év Szeptember 2019 Oroszország Voronezh

A Voronezh State University végzett magas színvonalú gyógyszerész képzését a fejlett képzési technológiák, a tudományos és innovatív munka hatékony szervezése biztosítja, valamint a jövőbeli gyógyszerészek számára végzett munkahelyi képzéssel. A karon végzettek számára garantált versenyelőnyök vannak a munkaerőpiacon való sikeres verseny és a további szakmai fejlődés érdekében.

Bachelor diploma kiropraktika

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campus Nappali 5 - 5 év Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

Hála a szakértőket a tananyag fejlesztése és a kiemelkedő emberek a kiropraktika szakma, a BCC készített egy egyedülálló program tanulmányok célja továbbá, hogy a fegyelem a kiropraktika korszerű oktatási stratégiákat, tanulás és értékelés .

Bachelor Chiropractic

Royal University Center Maria Cristina
Campus 4 év Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A kiropraktika Európában gyorsan növekvő szakma. Azokban az országokban, ahol a kiropraktika szabályozása van, még több szakemberre van szükség.