Filter
Alapképzés
Norvégia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzés Norvégiában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Norvégia, hivatalosan a Norvég Királyság, a skandináv egységes alkotmányos monarchia, amelynek a területén áll a nyugati része a Skandináv-félsziget, Jan Mayen, az Északi-sark Svalbard szigetcsoport és a subantarctic Bouvet-sziget. Felsőoktatás Norvégia által kínált számos hét egyetem.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Egészségügyi Alapképzésekről Norvégiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Bjørknes College

Gyógytorna az oktatás az Ön számára, amely segít az emberek jobb egészségügyi technikai szakértelem és átfogó képet az emberiség. ... [+]

Gyógytorna az oktatás az Ön számára, amely segít az emberek jobb egészségügyi technikai szakértelem és átfogó képet az emberiség. A fizikoterápia Megállapított egészségügyi szakma nehéz tudományos bizonyítékok, valamint számos speciális területeken.

részletes ismerete

Gyógytornászok tudást és tapasztalatot mozgásszervi skjelettsysetemet és lehetőségeket mozgás, kulcsfontosságú szerepe van a munkánkban. Az alapvető ismereteket alapul tudás az emberi anatómia, élettani funkciók és a mozgás fejlődését.

4 éves oktatási

Körülbelül négy éve lesz hiteles, mint gyógytornász; három év rehabilitáció oktatás és tavaly képező kötelező turnustjeneste.Praksis elejétől fontos része az oktatás.... [-]

Norvégia Oslo
Augusztus 2019
Norvég
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul