HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről in Benin City Nigériában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Ahhoz, hogy beléptetését a nigériai egyetemek (állami és magán egyetemek minden államban a szövetség többek között a FCT), a leendő hallgató, hogy üljön, és sikeresen át az UME (egyetemek érettségi), amelynek az üzemeltetője az ajtófélfa (közös felvételi Beiratkozás és Board). Emellett egyes egyetemek rendszeresen képernyő leendő pályázók, hogy megbizonyosodjon arról, hogy akár a par egyetemi szintű munka Nigériában.

Benin ad otthont számos oktatási intézmények közül a legnépszerűbb nevek The University of Benin, Ambrose Alli Egyetem Igbinedion Egyetem és a Benson Idahosa Egyetemen. Az egyetemek híresek előrelépés az információs technológia.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Benin City Nigériában 2019

Találat Filter

Bpharm gyógyszerész

Igbinedion University, Okada
Campus Nappali 4 év Március 2020 Nigéria Benin City

Jelölteket keres beléptetését a program, ami a Bachelor of Pharmacy (B.Pharm.) Fokozat meg kell felelniük a minimális felvételi követelményeket az egyetem. Ezen kívül a következő követelmények vonatkoznak a College of Pharmacy.

Bnsc az ápolási tudomány

Igbinedion University, Okada
Campus Nappali 4 év Március 2020 Nigéria Benin City

A Bachelor of Apolástudományi diplomát igényel szisztematikus tudás megszerzése a művészet és a tudomány, ami a megszerzése a filozófiai hozzáállás elengedhetetlen szakmai ápolási gyakorlatban. A BNSc programja Igbinedion Egyetem szakmai, valamint tudományos. Ez biztosítja, hogy a férfiak és nők, akik valóban érdekel az ápolói szakmában képesek folytatni egyetemi karrier, mint társaik a más tudományágakban.

Bmls orvosi laboratóriumi tudomány

Igbinedion University, Okada
Campus Nappali 4 - 5 év Március 2020 Nigéria Benin City

Orvosi Laboratóriumi tudomány olyan ígéretes és dinamikus szakma, amelyet arra terveztek, hogy a széles bázis az alapvető tudományos ismeretek és annak alkalmazása oly módon, hogy a diplomások jól felkészült a változó igényeinek a modern tudományos ismeretek figyelembevételével a döntő szerepet az egészségügyi ellátórendszer.