HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzés az Egyesült Királyságban 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kezdd el Ma Egészségügyi Alapképzésekről az Egyesült Királyságban 2019/2020

Találat Filter

BSc egészségügyi és szociális ellátás menedzsment (top-up)

Somerset College
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Taunton

Fejleszteni kell a készségek és ismeretek a szociális ellátás révén keveréke munka-alapú tanulás és a tantermi oktatást, a népszerű BSc (Hons) az egészségügyi és szociális Care Management.

Btec HND az egészségügyi és szociális ellátás

OPAL College London
Campus Nappali 2 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság London

A Btec (Business Technology Engineering Council) Fõ (magasabb nemzeti diploma) egy speciális szakmai program egy erős munkával kapcsolatos hangsúlyt.

Bachelor orvosbiológia (BSc)

Middlesex University London
Campus Nappali 3 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság London UK Online + 1 további

A BSc Biomedical Science fokozat a Kitüntetések természetesen fellebbez a hallgatók tudományos háttérrel, akik érdeklődnek a karrier a kórházi laboratóriumok ...

BSc (Hons) Egészségügyi Tudomány

Cardiff Metropolitan University
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Cardiff

Az Egészségügyi Tudomány egy dinamikus és folyamatosan fejlődő fegyelem, amely magasan képzett személyeket igényel, hogy olyan laboratóriumi alapú technikákat végezzenek, amelyek hozzájárulnak a betegek általános ellátásához és jólétéhez.

BSc ápolási - Felnőtt

University of Stirling
Campus Nappali 48 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Stirling

Stirling remek hely, ahol megtanulhatod a modern ápolási készségeket - amelyeket a világ minden tájáról értékelnek. A tanfolyamot a Nursing and Midwifery Council hagyja jóvá, és több elismerést is kapott. 2012-ben, 2013-ban, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban elnyertük a Student Nursing Times Awards díját.

MPhysioterápia - sport és edzésgyógyászat

University of Bradford
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Egyesült Királyság Bradford

Ez az új, négyéves program olyan diákok számára készült, akik kifejezetten a sport és a testmozgás beállításaihoz, valamint a hagyományosabb fizioterápiás környezetekhez kapcsolódó ismereteket és készségeket kívánnak fejleszteni. A diplomások professzionális mesterképzésben részesülnek a fizioterápiában, számos karrierlehetőséget nyitva a gyógytornászként a sport, a testmozgás, az egészségügy és a jólét területén. Továbbá alapot ad egy további kutatási tanulmányhoz.

BEng (Hons) a biotechnikai mérnöki szakon

University of Bradford
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Egyesült Királyság Bradford

Alkalmazza a professzionális mérnöki ismereteket a biológiai rendszerek megértéséhez, módosításához és szabályozásához ebben a 4 éves BEng (Hons) Biomedical Engineering fokozatban, ideértve az iparágban egy szendvics elhelyezést is.

MBChB végzős bejegyzés természetesen orvosi és sebészeti

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

Amellett, hogy az öt éves orvostudomány és a sebészet MBChB program, mi van a négyéves MBChB hallgatókat az első fokú egy élettudományi.

MBChB orvosi és sebészeti

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

A University of Birmingham ad az első osztályú lehetőséget, meg kell, hogy fejlesszék a készségek, hogy lesz egy orvos.

BDS a fogászati ​​rendelőben

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

A kurzus a Birmingham szabályozza a General Dental Council (GDC), és az Ön számára szilárd alapot a tanulás, amely alapján a klinikai tapasztalat és a betegellátás. A folyamatban lévő szál teljes betegellátás in Clinical Practice lehetővé teszi, hogy integrálja speciális oktatási és hajtsa végre a legmegfelelőbb kezelés a betegek számára.

bmedsc az orvosbiológiai anyagtudományi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

Az ilyen mértékű kínál lehetőséget, hogy teljes háttér az orvosi tudomány és a mérnöki anyagok javítására vagy cseréjére irányuló sérült, beteg vagy hiányzó szöveteket az emberi szervezetben.