Filter
Alapképzés
Egyesült Királyság Wales Cardiff A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Wales az Egyesült Királyságban 2019/2020

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Cardiff Wales fővárosa, egy kockás nyelvtörténet azt eredményezte, hogy sok nyelviskola. Ez a különböző egyetemi kórházak, négy fő felsőoktatási intézmények több akadémiák és mintegy 44 ezer jó oktatás a diákok.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi in Wales az Egyesült Királyságban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
Wales
Cardiff
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Cardiff Metropolitan University

Az Egészségügyi Tudomány egy dinamikus és folyamatosan fejlődő fegyelem, amely magasan képzett személyeket igényel, hogy olyan laboratóriumi alapú technikákat végezzenek, ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A tandíjat teljes mértékben megfizetik azok számára, akik sikeresen szereztek helyet a kurzuson.

Az Egészségügyi Tudomány egy dinamikus és folyamatosan fejlődő fegyelem, amely magasan képzett személyeket igényel, hogy olyan laboratóriumi alapú technikákat végezzenek, amelyek hozzájárulnak a betegek általános ellátásához és jólétéhez.

A professzionálisan akkreditált BSc Healthcare Science fokozat a Cardiff Met-ben kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy fejlesszék, integrálják és alkalmazzák a tudományos ismereteket és készségeket az emberi egészség és betegségek multidiszciplináris vizsgálatához. A program minden évében beépített munka-alapú képzési elemekkel gondosan testre szabott, hogy az NHS karrierjére felkészüljenek.... [-]

Egyesült Királyság Cardiff
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul