HEALTHCARESTUDIES

Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Uxbridge az Egyesült Királyságban 2020/2021

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Uxbridge egy nagy város, ahol a lakosság 26 ezer Greater London. Itt található a főépületben az Uxbridge College, a Brunel Egyetem és a Buckinghamshire New University 's ápolói campus.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Uxbridge az Egyesült Királyságban 2020/2021

Találat Filter

Medicine MBBS (Orvostudományi Bachelor, Sebészeti Bachelor)

Brunel Medical School
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
<
5 év
Angol
Campus

Az ötéves orvosi MBBS-t úgy terveztük, hogy felkészítse Önt az illetékes orvossá válásához szükséges tudományos ismeretekkel, klinikai készségekkel és személyes tulajdonságokk ...

Tovább