HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban 2019

A főiskolai diplomát egy felsőoktatási program, amely beszerzése mintegy négy év alatt. Sok agglegény programokat kínálnak személyt, valamint az online, hogy még a diákok, akik élnek a távoli területeken, vagy akik nem járnak iskolába teljes munkaidőben tudja előre az oktatás.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

BSc egészségügyi és szociális ellátás menedzsment (top-up)

Somerset College
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Taunton

Fejleszteni kell a készségek és ismeretek a szociális ellátás révén keveréke munka-alapú tanulás és a tantermi oktatást, a népszerű BSc (Hons) az egészségügyi és szociális Care Management.

Btec HND az egészségügyi és szociális ellátás

OPAL College London
Campus Nappali 2 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság London

A Btec (Business Technology Engineering Council) Fõ (magasabb nemzeti diploma) egy speciális szakmai program egy erős munkával kapcsolatos hangsúlyt.

Bachelor orvosbiológia (BSc)

Middlesex University London
Campus Nappali 3 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság London UK Online + 1 további

A BSc Biomedical Science fokozat a Kitüntetések természetesen fellebbez a hallgatók tudományos háttérrel, akik érdeklődnek a karrier a kórházi laboratóriumok ...

MPhysioterápia - sport és edzésgyógyászat

University of Bradford
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság Bradford

Ez az új, négyéves program olyan diákok számára készült, akik kifejezetten a sport és a testmozgás beállításaihoz, valamint a hagyományosabb fizioterápiás környezetekhez kapcsolódó ismereteket és készségeket kívánnak fejleszteni. A diplomások professzionális mesterképzésben részesülnek a fizioterápiában, számos karrierlehetőséget nyitva a gyógytornászként a sport, a testmozgás, az egészségügy és a jólét területén. Továbbá alapot ad egy további kutatási tanulmányhoz.

BEng (Hons) a biotechnikai mérnöki szakon

University of Bradford
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság Bradford

Alkalmazza a professzionális mérnöki ismereteket a biológiai rendszerek megértéséhez, módosításához és szabályozásához ebben a 4 éves BEng (Hons) Biomedical Engineering fokozatban, ideértve az iparágban egy szendvics elhelyezést is.

MBChB végzős bejegyzés természetesen orvosi és sebészeti

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

Amellett, hogy az öt éves orvostudomány és a sebészet MBChB program, mi van a négyéves MBChB hallgatókat az első fokú egy élettudományi.

MBChB orvosi és sebészeti

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

A University of Birmingham ad az első osztályú lehetőséget, meg kell, hogy fejlesszék a készségek, hogy lesz egy orvos.

BDS a fogászati ​​rendelőben

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

A kurzus a Birmingham szabályozza a General Dental Council (GDC), és az Ön számára szilárd alapot a tanulás, amely alapján a klinikai tapasztalat és a betegellátás. A folyamatban lévő szál teljes betegellátás in Clinical Practice lehetővé teszi, hogy integrálja speciális oktatási és hajtsa végre a legmegfelelőbb kezelés a betegek számára.

bmedsc az orvosbiológiai anyagtudományi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham

Az ilyen mértékű kínál lehetőséget, hogy teljes háttér az orvosi tudomány és a mérnöki anyagok javítására vagy cseréjére irányuló sérült, beteg vagy hiányzó szöveteket az emberi szervezetben.