Filter
Alapképzés
Mongólia Ulaanbaatar Ulaanbaatar A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapdiplomák in Ulaanbaatar Mongóliában 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Mongólia egy tengerparttal nem rendelkező ország Kelet-és Közép-Ázsiában. Határos Oroszország az északi és Kína déli, keleti és nyugati. Ulan Bator, fővárosa és egyben legnagyobb városa, ad otthont a mintegy 45%-a él. Ez rendszerint a nyugatiak a 9-18 hónappal azelőtt, hogy megszerezni a jó társalgási képességek mongol.

A Ulánbátor város szívében fekszik Mongólia. Ez a hely National University of Mongólia és Mongólia International University. Ez a hely amely nagyon fejlett tanfolyam és képzési programok területén a technológiák és a nemzetközi tanulmányok.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi in Ulaanbaatar Mongóliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Mongólia
Ulaanbaatar
Ulaanbaatar
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Mongolian University Of Life Sciences

A Bachelor in Veterinary Medicine jött létre, hogy dolgozzon, és hozzon létre egy leleményes környezetet állatorvosi képzés és a kutatás szolgáltatás révén a szakértelem ... [+]

Verhetetlen ár-érték és a küldetése, hogy segítse a hallgatók válni etikai globális polgárokat. Minden a campus, hogy a barátságos, bátorító és hasznos!

A Bachelor Állatorvos jött létre, hogy dolgozzon, és hozzon létre egy leleményes környezetet állatorvosi képzés és a kutatás szolgáltatás révén a szakértelem fejlesztésének képzés, a kutatás és az oktatási környezetben.

Együttműködik a vezető szakértők és elsődleges személyzet védelmére vonatkozó állatállomány és javára a közegészségügy területén egy pont a büszkeség. Hogy olyan következetes és aktív együttműködést a nemzetközileg elismert iskolában egy másik módja, hogy több lehetőséget kínál a diákok fejlődését. ... [-]

Mongólia Ulaanbaatar
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul