Filter
Alapképzés
Mongólia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzés Mongóliában 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Az élet Ázsiában nem mindig jó sok, akik vagy tanulni, vagy látogasson el oda. Azonban a látogató Mongólia lesz egy ötlet érdemes kipróbálni. Ha szüksége van minőségi angol tanulás Ázsiában, ez az a hely. A nyelv tanítják minden középiskolában. A képzés az ország első egyeteme mongol Egyetem Tudományos és Technológiai Nemzeti Egyetem Mongólia.

Kezdd el Ma Egészségügyi Alapképzésekről Mongóliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Mongolian University Of Life Sciences

A Bachelor in Veterinary Medicine jött létre, hogy dolgozzon, és hozzon létre egy leleményes környezetet állatorvosi képzés és a kutatás szolgáltatás révén a szakértelem ... [+]

Verhetetlen ár-érték és a küldetése, hogy segítse a hallgatók válni etikai globális polgárokat. Minden a campus, hogy a barátságos, bátorító és hasznos!

A Bachelor Állatorvos jött létre, hogy dolgozzon, és hozzon létre egy leleményes környezetet állatorvosi képzés és a kutatás szolgáltatás révén a szakértelem fejlesztésének képzés, a kutatás és az oktatási környezetben.

Együttműködik a vezető szakértők és elsődleges személyzet védelmére vonatkozó állatállomány és javára a közegészségügy területén egy pont a büszkeség. Hogy olyan következetes és aktív együttműködést a nemzetközileg elismert iskolában egy másik módja, hogy több lehetőséget kínál a diákok fejlődését. ... [-]

Mongólia Ulaanbaatar
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul