HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in San Luis Potosi Mexikóban 2019/2020

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Mexikó, hivatalosan a Mexikói Egyesült Államok, egy szövetségi alkotmányos köztársaság Észak-Amerikában. Munkavégzés során szükséges munkavállalási vízum, amely a nehéz, hogy ha csak azt, hogy szabadúszó egy rövid ideig. A legtöbb kormány által finanszírozott egyetemek polgármester város (állam fővárosa) a rövid kurzusok történelem, gasztronómia és a kulturális témák, a legtöbbjük szinte ingyen.

San Luis Potosi egy jól ismert város a legnagyobb számú egyetemek Mexikóban. Instituto de Potosino Investigación Científica y Tecnológica, Universidad Autónoma de San Luis Potosi és El Colegio de San Luis is világszínvonalú kutatási intézmények nyújtanak doktori fokozat odaítélésére.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in San Luis Potosi Mexikóban 2019/2020

Találat Filter

Fokozatot táplálkozás

Universidad Tecmilenio
Campus Nappali 8 félévek Július 2020 Mexikó Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón + 6 további

Szakmai fejleszti a hatékony és egészséges táplálkozási stratégiákat.