HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiplomák in Chihuahua Mexikóban 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Mexikó, hivatalosan a Mexikói Egyesült Államok, egy szövetségi alkotmányos köztársaság Észak-Amerikában. Munkavégzés során szükséges munkavállalási vízum, amely a nehéz, hogy ha csak azt, hogy szabadúszó egy rövid ideig. A legtöbb kormány által finanszírozott egyetemek polgármester város (állam fővárosa) a rövid kurzusok történelem, gasztronómia és a kulturális témák, a legtöbbjük szinte ingyen.

Ez a város a legnagyobb városa, Mexikó, mint egy a mérése a területen. A város rendelkezik egy rendkívüli írástudók aránya mutatja az oktatási környezet, az első műszaki intézet külső mexikói neve "ITCH (Institute of Technology Chihuahua)" található itt.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi in Chihuahua Mexikóban 2019/2020

Találat Filter

Fokozatot táplálkozás

Universidad Tecmilenio
Campus Nappali 8 félévek Július 2020 Mexikó Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón + 6 további

Szakmai fejleszti a hatékony és egészséges táplálkozási stratégiákat.