HEALTHCARESTUDIES

Alapképzések az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában 2021

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Selangor város híres a jó lakosság akik keresik posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UNISEL Universiti Selangor egyik legjobb egyetemek Malajziában.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában 2021

Találat Filter

BSc (Hons) Orvosi Biotechnológia

Sunway University
BSc
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az orvosi biotechnológiák fejlődése az elmúlt 20 év egyik legfontosabb sikertörténete, és továbbra is forradalmasítja az orvostudomány világát. Az izgalmas új fejlemények veze ...

Tovább

Bachelor orvosi laboratóriumi tudomány (hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Alapképzés
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Orvosi Laboratóriumi Tudomány (MLS) program lehetőséget biztosít az oktatás és a képzés minden fő tudományágak orvosi

Tovább