HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Kuala Lumpur Malajziában 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Az egyetemek a fővárosban Malajzia ismert, hogy kapcsolatot tart a különböző nemzetközi egyetemekkel és jó helyezést ért el. Így egyre nemzetközi és a felsőoktatás olcsóbb és jobb. Van néhány méltó egyetemek, mint a University of Malaysia és a University of Kuala Lumpur.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Kuala Lumpur Malajziában 2019

Találat Filter

Biomedikai tudományok (Kitüntetések)

Lakshveer Overseas Solution
Campus Nappali 4 év Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur

A Biomedikai Tudományok Bachelor (kitüntetések) egy átfogó program, amelynek célja a diákok képzése az orvostudomány különböző területein.

Bachelor of Medicine

Lakshveer Overseas Solution
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur

A malajziai orvosi egyetemek általában ötéves alapképzést nyújtanak a jövőbeli orvosok számára. Az orvostudományi végzettséggel rendelkező diákok kötelezõek a kormányzati kórházban hároméves idõtartam alatt.

Bachelor of fizioterápia (hons)

AIMST University
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 további

Bachelor of Dental Technology

AIMST University
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 további

Agglegény - egészségtudomány

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Nappali Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur Batu Pahat

A Health Sciences program segít felkészülni az, hogy vegye fel ezeket a szerepeket. Mi széles körét fedik le a tananyag, amely magában foglalja a diagnosztikai, technikai, terápiás és a közvetlen betegellátás és a támogató szolgáltatásokat.

Bachelor orvostudomány és főiskolai műtét (MBBS)

AIMST University
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 további

A AIMST Egyetem orvosi program modern és innovatív. Ez mintájára a klinikai integrált tanterv pedig a nagyobb orvosi iskolák az Egyesült Királyságban, és magában foglalja a helyi előírások által meghatározott malajziai Orvosi Tanács. Az 5 éves program végzett teljes egészében az állam.

Bachelor in Pharmacy (Hons)

International Medical University
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur

Ez a fokozat felveszi a munkát bármely gyógyszerészeti környezetben, a kórházi és a közösségi gyakorlattól a gyógyszeriparig. Az orvostudományi szakemberek, a gyógyszerészek egyre fontosabb szerepet vállalnak és kulcsfontosságú tagja az integrált egészségügyi szakembereknek.

Bachelor of Dental Surgery

International Medical University
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur

Az IMU Fogászat program 2 dalt kínál a hallgatók számára. Az első műsorszámot az IMU, Malajzia közösen, az angol nyelvű tengerentúli partneregyetemekkel együttműködve hajtja végre, a diákok Malajziában és a későbbi években az egyik partneregyetemükön töltik az első fázist. A sikeres befejezést követően a hallgatók megkapják a megfelelő egyetemi egyetemet. A második pálya az, hogy a diákok töltsék az 5 éves egyetemi programot az IMU-ban, és megkapják az IMU Bachelor of Dental Surgery (BDS) diplomáját.

Bachelor of Medicine

International Medical University
Campus Nappali 5 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában. Az IMU-nál lehetősége van az IMU első két és fél éveinek tanulmányozására és az orvosi program befejezésére Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Írországban vagy Kanadában lévő egyik partner egyetemre. Ezek a nemzetközi partnerségek azt jelentik, hogy az IMU tantervet úgy alakították ki, hogy megfeleljen az egyetemek magas nemzetközi színvonalának. Az IMU-n belüli orvostanhallgatóknak lehetőségük van teljes mértékben teljesíteni az IMU-t. Az orvostudomány IMU-ban végzett vizsgálata magában foglal egy olyan Pathway , amely az Egyesült Államokban az USMLE 1. lépés előkészítő tanfolyamának az IMU orvosi tantervébe történő beépítésével jár az Egyesült Államokban. Ezzel a diplomásoknak korai felkészültsége van. hogy részt vegyen az USMLE 1. lépés szerinti vizsgálatához, amely az Egyesült Államok tartózkodási lehetőségei felé vezető úton jár.

Bachelor in Nursing (Hons)

International Medical University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Malajzia Kuala Lumpur

Az IMU Bachelor of Nursing egy 4 éves teljes munkaidős program, amely felkészíti a hallgatót, hogy váljon nyilvántartott nővér, képesített gyakorolni a különböző körülmények között, akár a köz-vagy magán egészségügyi ágazatokban. Az ápolói diploma megszerzése után a diplomás választhat, hogy regisztrált nővérként dolgozik, vagy fejlett diploma vagy alapfokú specializáció folytatása a szülési, ortopédiai, kritikus gondozás ápolásában, a vese ápolásában, a perioperatív ápolásban, a közös ápolásban, a gerontológiai ápolásban és így tovább. . A diplomások úgy is dönthetnek, hogy tovább folytatják tanulmányaikat a mester- és doktori (PhD) szinten.