Filter
Alapképzés
Málta A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzés Máltán 2019/2020

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Málta egy kis sziget ország a Földközi-tengeren, hogy délre fekszik a sziget Szicília, Olaszország. Málta támogatta magát sikeresen, mint egy teljesen kétnyelvű nemzet máltai és angol nyelven. Ez számít számos oktatási intézmények, a világ többi részén, mint egy ország, ahol az angol az első nyelv, és ezért gyakran még támogatni a diákokat, hogy ott tanulni. A legtöbb máltai állampolgárok beszél angolul, hogy egy nagyon magas színvonalú.

Kérj Információt Egészségügyi Alapképzésekről Máltán 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

United Campus of Malta

Amellett, hogy a vonat a diákok a gyakorlatban a fizikai kezelést szakma, végzettség gyógytornász is foglalkozik a művészet ellátás legmagasabb értelemben: a magán és az ... [+]

Amellett, hogy a vonat a diákok a gyakorlatban a fizikai kezelést szakma, végzettség gyógytornász is foglalkozik a művészet ellátás legmagasabb értelemben: a magán és az állami, a sporttól a klinikára, honnan szociopata a nemzetközi együttműködés.

Elméleti ismeretek és készségek csiszolta kézikönyvek, az empátia és a szervezet, megelőző és gyógyító módszerek: a teljes sorozat, szigorú, nagyon profi.

Egy innovatív érettségi, kereszt, gazdag és rendkívül relációs alkalmas dolgozók. Pályakezdő csontkovácsolás, Testnevelés, sport tudomány és masszázs terapeuták lehet jelentkezni a tanfolyam és kérjen elismerésének korábbi anyagok.... [-]

Málta Saint Julian's
Szeptember 2019
Olasz
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul