HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Litvániában 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Egészségügyi Alapképzésekről Litvániában 2019

Találat Filter

Bachelor of Nursing, általános gyakorlat nővér

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Litvánia Kaunas

Ápolási programot az egyetemi szintű modul rendszerű, amely lehetővé teszi a jobb tanulási és megfelelnek az uniós szabványoknak szoptatós. A fő hangsúlyt helyeznek a szükséges képesítéssel a szakterületen.

Bachelor közegészségügyi

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Litvánia Kaunas + 1 további

Az Élelmiszer-biztonsági tanulmányi program célja, hogy felkészítse a szakemberek szentelt alkalmazása a készségek és ismeretek védelme és a lakosság egészségének javítására biztosításával és élelmiszer-biztonság fokozása mellett az élelmiszer-termelési lánc, valamint csökkentve az emberi szervezetet érő kémiai és biológiai eredő veszélyek Az élelmiszer-fogyasztás.

Bachelor in Physiotherapy

Lithuanian Sports University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Litvánia Kaunas

A program célja, hogy magas színvonalú egyetemi szintű fizioterapeutákat oktasson a legújabb alap- és alkalmazott interdiszciplináris tudomány és a modern technológiai eredmények alapján.