HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Litvániában 2019/2020

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Egészségügyi Alapképzésekről Litvániában 2019/2020

Találat Filter

Bachelor of Nursing, általános gyakorlat nővér

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Litvánia Kaunas

Ápolási programot az egyetemi szintű modul rendszerű, amely lehetővé teszi a jobb tanulási és megfelelnek az uniós szabványoknak szoptatós. A fő hangsúlyt helyeznek a szükséges képesítéssel a szakterületen.

Bachelor közegészségügyi

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Litvánia Kaunas + 1 további

Az Élelmiszer-biztonsági tanulmányi program célja, hogy felkészítse a szakemberek szentelt alkalmazása a készségek és ismeretek védelme és a lakosság egészségének javítására biztosításával és élelmiszer-biztonság fokozása mellett az élelmiszer-termelési lánc, valamint csökkentve az emberi szervezetet érő kémiai és biológiai eredő veszélyek Az élelmiszer-fogyasztás.

Bachelor in Physiotherapy

Lithuanian Sports University
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Litvánia Kaunas

A program célja, hogy magas színvonalú egyetemi szintű fizioterapeutákat oktasson a legújabb alap- és alkalmazott interdiszciplináris tudomány és a modern technológiai eredmények alapján.