Filter
Alapképzés
Lengyelország Lublin A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzésekről in Lublin Lengyelországban 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Lengyelország, hivatalosan a Lengyel Köztársaság, egy olyan ország Közép-Európában. A lakosság 38 millió ember, Lengyelország a 6. legnépesebb ország az EU-ban. EU / EEA diákok nem kell vízum tanulni Lengyelországban. A megélhetési költségek Lengyelországban az egyik legalacsonyabb az Európai Unióban.

A város Lublin otthont számos jól neves egyetemek Mexikóban. A leghíresebb egyeteme a város a Lublin Műszaki Egyetemen kínál tanfolyamokat számos agglegények és a mesterképzés. Ez nagyszerű tanulási lehetőséget a diákoknak.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi in Lublin Lengyelországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lengyelország
Lublin
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

A modern világ, a betegek és orvosok világa változik. Ez vonatkozik az ápolók szakmai munkájára, az ápolási területen meglévő igényekre és a betegek e szakmára vonatkozó ... [+]

GONDOZÁS A modern világ, a betegek és orvosok világa változik. Ez vonatkozik az ápolók szakmai munkájára, az ápolási területen meglévő igényekre és a betegek e szakmára vonatkozó elvárásaira; ezen szakemberek oktatási rendszere is változik.

A nővér szakma a szociális bizalom kevés szakmája. A nővérnek várhatóan kifogástalan erkölcsi és etikai hozzáállása van a társadalomtól, a magas személyes kultúrától, a betegek jogainak tiszteletben tartásától és a szakmai titoktartástól.

Program feltételezések

A program feltételezései meghatározzák a követelmények teljes skáláját, és így a hallgató szerepét, azaz:

az ápolói tervezés, szervezés és végrehajtás előnyökkel jár a betegség előmozdításában, megőrzésében és megelőzésében holisztikus és személyre szabott ellátást biztosít a betegek, a fogyatékkal élők és a haldoklók számára gyógyászati ​​és rehabilitációs szolgáltatásokat az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően; megelőző, diagnosztikai együttműködés az egészségügyi szakemberek szerepében a helyi közösségi egészségügyi kezdeményezések kezdeményezése és támogatása a szakmai etika alapelveit követve együttműködve a szakemberekkel a teljes gondozás biztosítása érdekében az egyén és a család számára kommunikál a pácienssel, családjával és más szakemberekkel az ápolói gyakorlat, a kritikai gondolkodás és a tudományos kutatás fejlesztése az orvostudomány, a társadalomtudományok, az ápolási elmélet, a szakma jogi szabályozása és a gondozás területén ... [-]
Lengyelország Lublin
Október 2019
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul