Filter
Alapképzés
Katar A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapdiploma Katarban 2019

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Katar, egy szuverén arab állam, Nyugat-Ázsia, elfoglal a kis katari félsziget északkeleti partján, a sokkal nagyobb Arab-félszigeten. Education City egy viszonylag új vállalkozás által finanszírozott Doha a katari kormány a Qatar Foundation. Ez ad otthont Katar Akadémia, a Learning Centre, az Akadémiai Híd Program (hasonlóan a főiskolai előkészítő iskolában), valamint ág campus a Texas A & M University (Engineering).

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Egészségügyi Alapképzésekről Katarban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Weill Cornell Medical College in Qatar

A Pre-Medical tanterv WCMC-Q két évben. Úgy tervezték, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen az oktatási követelményeket és borzongás a Medical tantervében a haté ... [+]

A hatéves orvosi program felépítése sorozataként két tantervek: 1. Előre Orvosi Curriculum 2. Orvosi Curriculum

Előre Orvosi Curriculum

A Pre-Medical tanterv WCMC-Q két évben. Úgy tervezték, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen az oktatási követelményeket és borzongás a Medical tantervében a hatéves orvosi programot.

A képzés tartalmi összpontosít szempontok a alaptudományokban, amelyek közvetlenül érintik az orvostudomány területén. A kurzusok megegyeznek tanított a Ithaca campus, és egy olyan laboratóriumi ülések, valamint demonstrációs kísérletek során adott előadás időszakokban.

Orvosi tananyag

Befejezése után a Pre-Medical tanterv, a diákok felülvizsgálják a promóció az orvosi tananyag a hatéves orvosi programot. Az orvosi tananyag áll négy év. Diák vesz az alapvető tudományos képzés első két évében az orvosi tanterv, majd megteszi a klinikai alapú tanfolyamok a harmadik és negyedik évben.... [-]

Katar Doha
Szeptember 2019
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul