HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Ontario Kanadában 2019/2020

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Ontario Kanadában 2019/2020

Találat Filter

Bachelor of Commerce egészségügyi menedzsment

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Az Egészségügyi Menedzsment szak felkészíti a tanulókat a karrier a gyorsan bővülő egészségügyi ágazat. Humber Bachelor of Commerce - Healthcare Management szak ad átfogó alapozó mind az általános üzleti ismeretek és szakmai ismeretek egészségügyi menedzsment.

Bachelor of Nursing - második bejegyzés előkészítése

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Humber büszke együttműködve a University of New Brunswick - mindkét intézmény már régóta hagyománya a kiválóság ápolói oktatás Kanadában.

Bachelor of Nursing - rendszeres

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 8 félévek Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Humber büszke együttműködve a University of New Brunswick. Mindkét intézmény nagy hagyományokkal a kiválóság ápoló képzés Kanadában. Ennek UNB-Humber ápolási diák, akkor kap mind a négy évvel az egyetemi egyetemi diplomát oktatás Humber Torontóban. A sikeres befejezése, kapni fog egy Bachelor of Nursing diplomáját a University of New Brunswick.

Tisztelt Bachelor of Applied Technology - Biotechnológia

Fanshawe College
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock + 3 további

Az őssejtek, a xenobiotikumok és a molekuláris biológia ma a tudományos kutatás egyik leginkább igényes területe. A Fanshawe biotechnológiai diplomáját a nyolc félévnyi tudományos tanulmány és legalább négy hónapos co-op tapasztalattal várja, hogy felkészítse Önt a munkára ezekben az izgalmas területeken.

Egészségtudományi Bachelor

Carleton University Undergraduate
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Kanada Ottawa

Carleton Bachelor of Health Sciences (BHSc) egy széles körű és karrier-orientált program, amely biztosítja az Ön számára szükséges készségeket a gyorsan változó orvostudomány, az orvosbiológiai kutatás és az egészségügyi kutatás világában. Erős alapot fog kapni az emberi egészség tanulmányozásában részt vevő tudományos ismeretekben és módszerekben, valamint azzal a képességgel, hogy szélesebb multidiszciplináris, többszektoros és multikulturális megközelítésben vegyenek részt megoldásainkban a legjelentősebb egészségügyi problémákra. idő, például a globális egészség, a környezet és az egészség stb.