HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiplomák in Ontario Kanadában 2019

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Kanadaiak nagy hangsúlyt a tanulás, és kifejlesztettek egy első osztályú oktatási rendszer magas színvonalú. Nem csak Kanada a biztonságos, tiszta környezetet, de már következetesen rangsorolva, mint egyike a világ legjobb helyen élni a minőség az élet az ENSZ.

Ez a legnagyobb város Kanadában, és az oktatási ágazat is annyira virágzott ebben a városban. Sok egyetem és főiskola állította a központ itt, hogy az emberek a magasabb oktatást illeti. Kínál kényelmes környezetet a diákok a tanulás, a város a hasonló intézmények University of Toronto látott sok excel a szakmai képzés.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Ontario Kanadában 2019

Találat Filter

Bachelor of Commerce egészségügyi menedzsment

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Az Egészségügyi Menedzsment szak felkészíti a tanulókat a karrier a gyorsan bővülő egészségügyi ágazat. Humber Bachelor of Commerce - Healthcare Management szak ad átfogó alapozó mind az általános üzleti ismeretek és szakmai ismeretek egészségügyi menedzsment.

Bachelor of Nursing - második bejegyzés előkészítése

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Humber büszke együttműködve a University of New Brunswick - mindkét intézmény már régóta hagyománya a kiválóság ápolói oktatás Kanadában.

Bachelor of Nursing - rendszeres

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 8 félévek Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Humber büszke együttműködve a University of New Brunswick. Mindkét intézmény nagy hagyományokkal a kiválóság ápoló képzés Kanadában. Ennek UNB-Humber ápolási diák, akkor kap mind a négy évvel az egyetemi egyetemi diplomát oktatás Humber Torontóban. A sikeres befejezése, kapni fog egy Bachelor of Nursing diplomáját a University of New Brunswick.