HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Fredericton Kanadában 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Fredericton Kanadában 2019/2020

Találat Filter

Bachelor of Commerce egészségügyi menedzsment

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Az Egészségügyi Menedzsment szak felkészíti a tanulókat a karrier a gyorsan bővülő egészségügyi ágazat. Humber Bachelor of Commerce - Healthcare Management szak ad átfogó alapozó mind az általános üzleti ismeretek és szakmai ismeretek egészségügyi menedzsment.

Bachelor of Nursing - második bejegyzés előkészítése

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Humber büszke együttműködve a University of New Brunswick - mindkét intézmény már régóta hagyománya a kiválóság ápolói oktatás Kanadában.

Bachelor of Nursing - rendszeres

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Nappali 8 félévek Kérj Információt Kanada Toronto Fredericton + 1 további

Humber büszke együttműködve a University of New Brunswick. Mindkét intézmény nagy hagyományokkal a kiválóság ápoló képzés Kanadában. Ennek UNB-Humber ápolási diák, akkor kap mind a négy évvel az egyetemi egyetemi diplomát oktatás Humber Torontóban. A sikeres befejezése, kapni fog egy Bachelor of Nursing diplomáját a University of New Brunswick.