Filter
Alapképzés
Kanada Manitoba Winnipeg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzésekről in Manitoba Kanadában 2019/2020

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Sok munkaadó vadásznak a széles tudása, tapasztalata és az alkalmazkodóképesség, hogy a hallgatók szerezzenek a tanuló ebben a városban. Kiváló felsőoktatási intézmények találhatók ebben a régióban, már jól ismerik, és azonosították ezeket a tulajdonságokat a kiválóság.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Manitoba Kanadában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Kanada
Manitoba
Winnipeg
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Manitoba

A Bachelor of Nursing kínálják olyan közösség, amely jellemző a mozaik kulturális csoportok. A tananyag a diákok egy szilárd bázis elmélet. A klinikai gyakorlat lehetővé ... [+]

A Bachelor of Nursing kínálják olyan közösség, amely jellemző a mozaik kulturális csoportok. A tananyag a diákok egy szilárd bázis elmélet. A klinikai gyakorlat lehetővé teszi a diákok alkalmazni tudásukat és technikák tényleges gondozási környezetben úgy, hogy a diplomások megtekintheti emberek teljes egészében, ha egy szolgáltatás lényeges közösség egészségének és jólétének.

fokú lehetőségek BN Bachelor of Nursing - 4 év MN Masters of Nursing érdekes tanfolyamok Gondoskodás a kulturálisan sokszínű társadalomban (tartalmaz egy tanulmányút Kína) Perspectives on Mental Health Nursing Gyógyszerészeti Nursing Practice Szakmai lehetőségek Klinikai ápoló Az egészségügyi ellátás politikai elemzője Bejegyzett nővér Szaktanácsadó Közegészségügyi Nurse iskolai védőnő Utazási Nurse Kutató Mi különbözteti meg a ezt a programot, az U M? ... [-]
Kanada Winnipeg
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul