HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről in Yogyakarta Indonéziában 2019

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Indonézia, hivatalosan az Indonéz Köztársaság, az ország Délkelet-Ázsia és Óceánia.Indonézia egy szigetcsoport, amely mintegy 17.508 szigetek

Mindazok számára, akik szeretnék, hogy idegen nyelvek tanulására, vagy van érzéke a művészet kell tanulmányozni a város Yogyakarta. Ez a hely az egyik legjobb oktatási intézmények Indonézia, mint Bahasa Indonesia nyelviskola és indonéz Institute of the Arts.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi in Yogyakarta Indonéziában 2019

Találat Filter

Nemzetközi egyetemi program (IUP) az orvostudományban

Universitas Gadjah Mada
Campus Nappali 7 félévek Kérj Információt Indonézia Yogyakarta

1946. március 5-én alapították, az UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM), az Orvostudományi, Közegészségügyi és Ápolási Kar az évek során gyorsan fejlődött és fejlődött. Az FK-KMK UGM vezető szerepet tölt be Indonéziában, Ázsiában és a világon. Több ezer alumni diplomázott és színesítette az egészségügyi szektort Indonéziában és szerte a világon. Található egy trópusi éghajlattal rendelkező kempingben, szép hangulattal és különböző létesítményekkel, amelyek támogatják az oktatást, a kutatást és a közösségi szolgáltatást. Az Orvostudományi Iskola jövőképe, hogy egy kiváló nemzeti orvosi oktatási program, amely innovatív, globálisan szabványosított, és kiváló, valamint a nemzet és az emberiség érdekeit hivatásos humánerőforrás-támogatással szolgálja. Az FK-KMK UGM egyetemi tanulmányi programjának tanulási fázisai: 3. 5 éves egyetemi fázis, 2 éves szakmai szakasz és 1 év szakmai gyakorlat.