HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Hollandiában 2019

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Egészségügyi Alapképzésekről Hollandiában 2019

Találat Filter

Bachelor fizioterápia

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Hollandia Groningen

A fizioterápiás diploma, van egy széles jövőben. Az Ön hazájában és külföldön is meg lehet kezdeni a kórházban, idősek otthonában, rehabilitációs központ, vagy egy orvosi bölcsődébe. Vagy persze fel lehet állítani a saját gyakorlat. Nemzetközi szinten a holland képzés nagyra.

Sporttanulmányok

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Groningen

Szenvedélyes vagy a sportról, és változtatni szeretne? Ez az egyedülálló program csak a program az Ön számára! A sport inspirációja és ereje nagyszerű lehetőségeket kínál Önnek abban, hogy valódi különbséget tegyen.

Bachelor in Biomedical Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Amsterdam

A VU Amsterdam biomedical Sciences főiskolai programja egyedülálló módon ötvözi az alapvető kutatásokat klinikailag releváns témákkal. Az egészség és a betegség tanulmányozása kéz a kézben jár, és mind az alap-, mind a klinikai kutatók képzésben részesülnek, akik szakembereik szakemberei.

Bachelor in Medicine, profil Global Health

University of Groningen
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Groningen

A Bachelor profilja a Global Health Groningenben nemzetközi alapképzés az orvostudományban. Figyelnie kell a globális egészség különböző aspektusaira, például a feltörekvő betegségekre.

Bachelor: University College Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Venlo

A University College Venlo (UCV) egyedülálló. Ön követheti az Ön érdekeit és kiválaszthatja saját kurzusait. Ez lehetővé teszi az Élelmiszerhez, táplálkozáshoz kapcsolódó kérdések tanulmányozását

Bachelor az európai közegészségügyben

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Hollandia Maastricht

Érdekli az egészségtudomány, az egészségügy és a wellness? De a nemzeti és nemzetközi politikában, az igazgatásban és a menedzsmentben, a politikában és a stratégiában, a kommunikációban és a médiában? Az Európai Közegészségügy (EPH) alapképzési programja lehet az Ön számára.