Filter
Alapképzés
Hollandia Maastricht A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Maastricht Hollandiában 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A gyönyörű város két folyó között, Maastricht híres oktatási intézmények, mint a Maastrichti Egyetemen. Eltekintve attól, hogy Maastricht egyetem ismert az innovatív és a különböző szakok.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Maastricht Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Maastricht
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences

Érdekli az egészségtudomány, az egészségügy és a wellness? De a nemzeti és nemzetközi politikában, az igazgatásban és a menedzsmentben, a politikában és a stratégiában, a ... [+]

Európai közegészségügy

Érdekli az egészségtudomány, az egészségügy és a wellness? De a nemzeti és nemzetközi politikában, az igazgatásban és a menedzsmentben, a politikában és a stratégiában, a kommunikációban és a médiában? Az Európai Közegészségügy (EPH) alapképzési programja lehet az Ön számára.

Az európai közegészségügyben ez a betegségek megelőzéséről és az egészséges életmód előmozdításáról szól az európai polgárok számára világos európai politikával.

Megtanulják áthidalni az egészségügyi tudományok és a nemzeti és európai közegészségügyi politika közötti szakadékot. Továbbá fejleszteni fogja azokat a készségeket, amelyekkel a kormányzati vagy egészségügyi ellátással foglalkozó szervezetekben, illetve az EU vagy a WHO egységekben dolgozhat, például szakpolitikai tanácsadó, egészségügyi tisztviselő vagy megelőző szakember.... [-]

Hollandia Maastricht
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul