HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzések in Groningen Hollandiában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Groningen egy gyönyörű város Hollandiában. Ez a hely a különböző egyetem elkötelezett amellett, hogy jó minőségű nemzetközi oktatás. Egyes egyetemek Egyetem Groningen és Jenne Hoekstra Arts.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Groningen Hollandiában 2019

Találat Filter

Bachelor fizioterápia

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Hollandia Groningen

A fizioterápiás diploma, van egy széles jövőben. Az Ön hazájában és külföldön is meg lehet kezdeni a kórházban, idősek otthonában, rehabilitációs központ, vagy egy orvosi bölcsődébe. Vagy persze fel lehet állítani a saját gyakorlat. Nemzetközi szinten a holland képzés nagyra.

Sporttanulmányok

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Groningen

Szenvedélyes vagy a sportról, és változtatni szeretne? Ez az egyedülálló program csak a program az Ön számára! A sport inspirációja és ereje nagyszerű lehetőségeket kínál Önnek abban, hogy valódi különbséget tegyen.

Bachelor in Medicine, profil Global Health

University of Groningen
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Groningen

A Bachelor profilja a Global Health Groningenben nemzetközi alapképzés az orvostudományban. Figyelnie kell a globális egészség különböző aspektusaira, például a feltörekvő betegségekre.