HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről in Amsterdam Hollandiában 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A főváros, Hollandia, Amszterdam ismert egyetemek, mint a University of Amsterdam és Universiteitsbibliotheek Amszterdamban. Ezek az oktatási intézmények általában, hogy a változatos graduális és posztgraduális képzési programok, és van remek kutatási és fejlesztési lehetőségek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi in Amsterdam Hollandiában 2019

Találat Filter

Bachelor in Biomedical Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Hollandia Amsterdam

A VU Amsterdam biomedical Sciences főiskolai programja egyedülálló módon ötvözi az alapvető kutatásokat klinikailag releváns témákkal. Az egészség és a betegség tanulmányozása kéz a kézben jár, és mind az alap-, mind a klinikai kutatók képzésben részesülnek, akik szakembereik szakemberei.