Filter
Alapképzés
Hollandia Amsterdam A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzésekről in Amsterdam Hollandiában 2019

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A főváros, Hollandia, Amszterdam ismert egyetemek, mint a University of Amsterdam és Universiteitsbibliotheek Amszterdamban. Ezek az oktatási intézmények általában, hogy a változatos graduális és posztgraduális képzési programok, és van remek kutatási és fejlesztési lehetőségek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi in Amsterdam Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Amsterdam
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Vrije Universiteit Amsterdam

A VU Amsterdam biomedical Sciences főiskolai programja egyedülálló módon ötvözi az alapvető kutatásokat klinikailag releváns témákkal. Az egészség és a betegség tanulmány ... [+]

A Legjobb Alapképzésekről in Amsterdam Hollandiában. Az emberi lény és az egészség lényegeHa az emberi lény lényegét szeretné feltárni, megérteni az egészséges emberi test biológiáját és a betegség kialakulását, akkor az orvosbiológiai tudomány a program az Ön számára. Meg fogja tanulni az emberi biológiát, és hogyan alkalmazhatja ezt a tudást a tudományos kutatásban az egészségügyi és a betegséggel kapcsolatos egészségügyi kérdésekre. Még mindig vannak olyan betegségek és állapotok, amelyekre nincs megoldásunk. Tehát annál fontosabb számunkra, hogy bővítsük ismereteinket arról, hogy pontosan hogyan működik a testünk. Ennek megfelelően minden szinten megvizsgálja ezt, a molekuláktól a... [-]
Hollandia Amsterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul