HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapdiploma Grúziában 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Az oktatás Grúziában részben finanszírozza azoknak folytat oktatási éves kor között 18 és 35 év. Ez a rendszer lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek gyakorlati készségeket és tudást, amely segít az egész világ kihívásainak a 21. században.

Kezdd el Ma Egészségügyi Alapképzésekről Grúziában 2019

Találat Filter

Bachelor az orvosbiológiai mérnöki

Georgian Technical University
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Grúzia Tbilisi

A program oktatási céljai Biomedical Engineering program segítségével a diákok tudják, hogyan kell alkalmazni az alapvető mérnöki készségeket megoldani problémák orvosi és biológiai. A program magában foglalja az orvosi műszereket és a tervezést, a fiziológiát, a bioméreteket, a tömegközlekedést, az orvostudományi számítógépek alkalmazását, a mesterséges implantátumokat és az orvosi képalkotást. Az anatómia és a fiziológia, mivel ezek kapcsolódnak a specifikus alkalmazásokhoz a bioinxhinieringhez, felül kell vizsgálni. Célja, hogy megkönnyítse a hallgatók megértését az összes biomedikai mérnöki területen, hogy értékelni tudják a terület együttműködési természetét. Hozzon létre egy felhatalmazó szakmai diplomát azoknak a hallgatóknak, akik gyakorlati mérnökként kívánnak lenni.

Gyógyszertár Bachelor

The University Of Georgia
Campus Nappali Kérj Információt Grúzia Tbilisi

A program célja egy nemzetközileg elismert főiskolai gyógyszerész készítése, aki képes lesz a gyógyszertári ipar munkakörnyezetében professzionálisan fejlődni és folytatni az oktatás következő szakaszát. A diplomások alapismeretei a következők: gyógyszergyártás, betegközpontú gyógyszeres terápia, klinikai vizsgálatok eredményeinek alkalmazása a gyógyszertárban, gyógyászati termékek gyártása és gyártása, valamint gyógyszerészeti elemzés; Szükséges menedzsment készségek: az etikai értékeken alapuló gyógyszerkutatás előmozdítása, a gyógyszerészeti információk feldolgozása és szállítása, orvos-gyógyszerész-betegmodell megvalósítása, kommunikáció a szakmai társaságokkal és az általános közösséggel, valamint a strukturális egységek irányításának megfelelő készségei (köztes) szintjét a gyógyszeripari szervezetekben. A program végzősei gyógyszeripari cégekben, gyógyszertárakban és dr. UG üzletekben, egészségügyi intézményekben, közegészségügyi szervezetekben, dr UG minőségellenőrzésben és toxikológiai laboratóriumokban is alkalmazhatók, az egészségbiztosítást végző biztosítótársaságokban is, és ami a legfontosabb, a diplomásoknak az Egészségügyi és Orvostudományi The University Of Georgia gyógyszertárakara szakképzettséggel rendelkezik egy gyógyszerész és / vagy gyógyszerész vezetőjének álláspontjához.

Ápolási alapképzés

The University Of Georgia
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Grúzia Tbilisi

A program célja az egészségügyi rendszer hatékony működésének előmozdítása a képzett és magasan képzett ápolók oktatásával. A diákok nemzetközi és helyi szinten nővérként dolgoznak, vagy továbbtanulhatnak helyi vagy nemzetközi egyetemeken