HEALTHCARESTUDIES

Globális egészségügyi ellátás Alapdiplomák Megtekintése Kanadában

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

A globális egészség egy interdiszciplináris terület, amely az orvostudomány és a közegészségügy területén átnyúlik olyan területekre, mint az antropológia, a nemzetközi kapcsolatok, a közgazdaságtan, a jog, a demográfia, a szociológia és a fejlesztési tanulmányok. Célja, hogy megértse az egészségi állapotot a világ minden táján, és dolgozzon ki megoldásokat a feltételek javítására és az egyenlőtlenség csökkentésére. 

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Kérj Információt - A Legjobb Globális egészségügyi ellátás Alapdiplomák Kanadában 2020

2 Találatok Globális egészségügyi ellátás, Kanada Filter

Egészségtudományi Bachelor

Carleton University Undergraduate
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
<
4 év
English (Canada)
Campus

A Carleton Egészségtudományi Bachelor (BHSc) széles körű és karrier-központú program, amely biztosítja a szükséges készségeket az orvostudomány, az orvosbiológiai kutatás és a ...

Tovább

Master of Science in Szabályozási Ügyek Gyógyszerek, Biológia és Orvosi Eszközök

Northeastern Univeristy —Toronto
BSc
14 szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
15 hónap
13 júl. 2020
English (Canada)
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A gyógyszerész, a biológia és az orvostechnikai eszközök szabályozási ügyeire vonatkozó magiszteri program célja, hogy diplomások készítését végezzék, akik magasan képzettek a ...

Tovább