close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Globális Egészségügy Alapdiploma 2020

Egy főiskolai diplomát az egyénnek ítélnek oda, miután elvégezték a kiválasztott nagyi alsó és felső osztály követelményeinek teljesítését. Általánosságban elmondható, hogy a bachelor programok négy évig tarthatnak. Mi az a Bachelor in Global Health? Egy ilyen programot a különböző perspektívák iránti elkötelezettség, a nemzetközivé válás és a polgári szere… Tovább

Egy főiskolai diplomát az egyénnek ítélnek oda, miután elvégezték a kiválasztott nagyi alsó és felső osztály követelményeinek teljesítését. Általánosságban elmondható, hogy a bachelor programok négy évig tarthatnak.

Mi az a Bachelor in Global Health? Egy ilyen programot a különböző perspektívák iránti elkötelezettség, a nemzetközivé válás és a polgári szerepvállalás szem előtt tartásával terveztek. A program időtartama alatt a résztvevők alaposan megismerhetik az egészség és a társadalmi-gazdasági helyzet, az etika, a környezet és a kultúra közötti kapcsolatokat. A tanfolyamok elsősorban a kis erőforrású régiókban élő közösségek egészségére összpontosíthatnak, mivel ezek a régiók általában a legsürgetőbb egészségügyi problémákat látják.

Azok a személyek, akik globális egészségi állapotukat szerezik, általában nagyon könyörületesek és megértik mások képességeit. Sokan javítják kritikai gondolkodási és elemzési képességüket arra, hogy alkalmazzák őket a globális kérdésekre, és hatékony megoldásokat dolgozzanak ki a globális egészségügyi válságokra. Mindezek a tulajdonságok hasznosnak bizonyulhatnak személyes és szakmai életükben.

Mennyit várhat el az a személy, aki fizet az ő főiskolai diplomáját, mindez a helyszíntől és a program időtartamától függ. A leendő hallgatóknak meg kell tennie a kutatást a pályázat előtt.

Azok a személyek, akik a globális egészségügyben jelentős szerepet töltenek be pályafutásuk során a nemzeti és nemzetközi kormányzás, az egészségügy, a kutatás és fejlesztés, a gyógyszeripar vagy a magánszektorban. Kutatók, orvosok, nemzetközi küldöttek, békeművelő tisztek, emberi jogi aktivisták, minőségbiztosítási menedzserek, orvostechnikai eszközök gyártói, kórházi vezetők vagy közegészségügyi adminisztrátorok lehetnek. Napi tevékenységeik közé tartozhatnak a betegek gondozása, egészségügyi tervek kidolgozása, egészségügyi szakemberek tanácsadása vagy innovatív gyógyászati ​​technológiák és gyógyszerek kifejlesztése.

Azok, akik érdeklődnek a Bachelor of Global Health programban való részvétel iránt, számos lehetőséggel rendelkeznek a tanuló intézmények számára. A hallgató végső soron a helyétől és a költségvetésétől függ. Az online kurzusok a legnagyobb rugalmasságot kínálják, és a legjobb megoldás lehet. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Carleton University Undergraduate
Ottawa, Kanada

A Carleton Egészségtudományi Bachelor (BHSc) széles körű és karrier-központú program, amely biztosítja a szükséges készségeket az orvostudomány, az orvosbiológiai kutatás és a ... +

A Carleton Egészségtudományi Bachelor (BHSc) széles körű és karrier-központú program, amely biztosítja a szükséges készségeket az orvostudomány, az orvosbiológiai kutatás és az egészségügyi kutatás gyorsan változó világának sikeréhez. Erős alapot fog szerezni az emberi egészség tanulmányozásában részt vevő tudományos ismeretekben és módszerekben, valamint a szélesebb multidiszciplináris, több ágazatot átfogó és multikulturális megközelítésben való részvételre való képességgel, amely megoldást kínál a mi egészségünk legfontosabb egészségügyi kérdéseire. az idő, mint például a globális egészség, környezet és egészség, stb. -
Alapképzés
Nappali
4 év
English (Canada)
szept. 2020
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba