A Legjobb Globális Egészségügy Alapdiploma 2020

Egy főiskolai diplomát az egyénnek ítélnek oda, miután elvégezték a kiválasztott nagyi alsó és felső osztály követelményeinek teljesítését. Általánosságban elmondható, hogy a bachelor programok négy évig tarthatnak. Mi az a Bachelor in Global Health? Egy ilyen programot a különböző perspektívák iránti elkötelezettség, a nemzetközivé válás és a polgári szere… Tovább

Egy főiskolai diplomát az egyénnek ítélnek oda, miután elvégezték a kiválasztott nagyi alsó és felső osztály követelményeinek teljesítését. Általánosságban elmondható, hogy a bachelor programok négy évig tarthatnak.

Mi az a Bachelor in Global Health? Egy ilyen programot a különböző perspektívák iránti elkötelezettség, a nemzetközivé válás és a polgári szerepvállalás szem előtt tartásával terveztek. A program időtartama alatt a résztvevők alaposan megismerhetik az egészség és a társadalmi-gazdasági helyzet, az etika, a környezet és a kultúra közötti kapcsolatokat. A tanfolyamok elsősorban a kis erőforrású régiókban élő közösségek egészségére összpontosíthatnak, mivel ezek a régiók általában a legsürgetőbb egészségügyi problémákat látják.

Azok a személyek, akik globális egészségi állapotukat szerezik, általában nagyon könyörületesek és megértik mások képességeit. Sokan javítják kritikai gondolkodási és elemzési képességüket arra, hogy alkalmazzák őket a globális kérdésekre, és hatékony megoldásokat dolgozzanak ki a globális egészségügyi válságokra. Mindezek a tulajdonságok hasznosnak bizonyulhatnak személyes és szakmai életükben.

Mennyit várhat el az a személy, aki fizet az ő főiskolai diplomáját, mindez a helyszíntől és a program időtartamától függ. A leendő hallgatóknak meg kell tennie a kutatást a pályázat előtt.

Azok a személyek, akik a globális egészségügyben jelentős szerepet töltenek be pályafutásuk során a nemzeti és nemzetközi kormányzás, az egészségügy, a kutatás és fejlesztés, a gyógyszeripar vagy a magánszektorban. Kutatók, orvosok, nemzetközi küldöttek, békeművelő tisztek, emberi jogi aktivisták, minőségbiztosítási menedzserek, orvostechnikai eszközök gyártói, kórházi vezetők vagy közegészségügyi adminisztrátorok lehetnek. Napi tevékenységeik közé tartozhatnak a betegek gondozása, egészségügyi tervek kidolgozása, egészségügyi szakemberek tanácsadása vagy innovatív gyógyászati ​​technológiák és gyógyszerek kifejlesztése.

Azok, akik érdeklődnek a Bachelor of Global Health programban való részvétel iránt, számos lehetőséggel rendelkeznek a tanuló intézmények számára. A hallgató végső soron a helyétől és a költségvetésétől függ. Az online kurzusok a legnagyobb rugalmasságot kínálják, és a legjobb megoldás lehet. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Carleton University Undergraduate
Ottawa, Canada

Carleton Bachelor of Health Sciences (BHSc) egy széles körű és karrier-orientált program, amely biztosítja az Ön számára szükséges készségeket a gyorsan változó orvostudomány, ... +

Carleton Bachelor of Health Sciences (BHSc) egy széles körű és karrier-orientált program, amely biztosítja az Ön számára szükséges készségeket a gyorsan változó orvostudomány, az orvosbiológiai kutatás és az egészségügyi kutatás világában. Erős alapot fog kapni az emberi egészség tanulmányozásában részt vevő tudományos ismeretekben és módszerekben, valamint azzal a képességgel, hogy szélesebb multidiszciplináris, többszektoros és multikulturális megközelítésben vegyenek részt megoldásainkban a legjelentősebb egészségügyi problémákra. idő, például a globális egészség, a környezet és az egészség stb. -
Alapképzés
Nappali
4 év
English
Campus