Filter
Alapképzés
Finnország Tampere A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Tanulmányok in Tampere Finnországban 2019

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

A lakosság több mint 200.000 ember, Tampere város egyik legnépesebb város Finnországban, és ez a szám folyamatosan növekszik kap. A város 4 felsőoktatási intézményeket.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi in Tampere Finnországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Finnország

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Tampere
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Tampere University Of Applied Sciences

Az ápolás arról szól, hogy támogatja az emberek egészségét és jólétét egész életük során. A szakápoló szerepe az egyének, a családok és a közösségek egészségének védelme, ... [+]

Sokoldalú szakma az egészségügyben és a jólétben

Az ápolás arról szól, hogy támogatja az emberek egészségét és jólétét egész életük során. A szakápoló szerepe az egyének, a családok és a közösségek egészségének védelme, előmozdítása és javítása az életminőség javítása érdekében.

Az ápolási képzési program nemzetközileg orientált szakembereket oktat az egészségügy területén. A tanulmányok biztosítják Önt a változatos egészségügyi ellátáshoz szükséges készségekkel. A program során a legfrissebb kutatási és bizonyítékokon alapuló ápolási gyakorlatokat bevonják a gyakorlati szakmai készségekbe.

Amint a vizsgálatok folytatódnak, az orvosi-sebészi ápolásra összpontosítanak, amely az akut és hosszú távú egészségügyi ellátásban, szociális jóléti szervezetekben, nemzetközi pozíciókban vagy vállalkozóként végzett ápolói pályafutásukra készül.... [-]

Finnország Tampere
Kérj Információt
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul