Filter
Alapképzés
Finnország Seinäjoki A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzésekről in Seinäjoki Finnországban 2019

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Dél-Ostrobothnia Finnország nyugszik Seinäjoki városban. Ez a település a régióban, amely a lakosság több mint 50.000 ember. Ez ad otthont a Seinäjoki University of Applied Sciences.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Seinäjoki Finnországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Finnország

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Seinäjoki
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

A szak fog minősülni a hallgató, mint a bejegyzett nővér (RN). A program vonatok ápolók, akik a szakértők ápolási különböző munkakörnyezetben. Ezek fő feladata, hogy elős ... [+]

A szak fog minősülni a hallgató, mint a bejegyzett nővér (RN). A program vonatok ápolók, akik a szakértők ápolási különböző munkakörnyezetben. Ezek fő feladata, hogy elősegítse és az egészség megőrzéséhez és a betegségek megelőzése. Törődnek beteg és szenvedő egyének, családok és közösségek is rehabilitálják őket.

ÉRDEKEL A:

ápolási multikulturális környezetben humánus és szociális szakma Registered Nurse (RN) támogató, segítő és gondoskodó az egészséges és beteg ember minden korban modern technológia az ápolási fejlesztése és kutatása ápolási tudományos módszereknek megfelelően elérjék a jó tulajdonságok mind angol nyelv és finn nyelven ismerve a felelősségét RN ápolás ... [-]
Finnország Seinäjoki
Kérj Információt
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul