HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzések in Kokkola Finnországban 2019

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Hogy része a Közép-Ostobothnia régió Kokkola városban található a tartomány Nyugat-Finnország. Ez is egy település, több mint 40.000 ember.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi in Kokkola Finnországban 2019

Találat Filter

Bachelor of Health Care - ápolási

Centria University of Applied Sciences
Campus Nappali 7 félévek Kérj Információt Finnország Kokkola

Szeretne közelebb állni az emberekhez és részt venni az élet különböző szakaszaiban? Szeretne elősegíteni az egyének és az egész közösség egészségének, jólétének és biztonságának előmozdítását? Szereted a változó helyzeteket és a multikulturális környezeteket? Ha egy csapatjátékos vagy, élvezze a felelősségvállalást és önállóan dolgozhat, akkor alkalmas ápolási tanulmányokra!