Filter
Alapképzés
Finnország Kemi A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapdiplomák in Kemi Finnországban 2019

A főiskolai egy felsőfokú jellemzően körülbelül négy év tanulás után keresni. A tudás és a képzés a hallgatók kapnak, miközben megszerezte fokozatot vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket érettségi után.

Finnországban, hivatalosan a Finn Köztársaság, a skandináv ország található a fennoskandiai régió Észak-Európában.

Kemi egy város Finnországban a múltra nyúlik vissza, 1869-ben. Nem található a szája folyó Kemijoki. Kemi több mint 20.000 lakos, és a Műszaki Egyetem alkalmazott tudományok.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzésekről Egészségügyi in Kemi Finnországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Finnország

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Kemi
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Lapland University of Applied Sciences

A cél a képzési program célja, hogy oktassák az egészségügyi szakemberek általános és speciális ismereteket az egészségügyi ellátás és az ápolás. A vizsgálatok lehetővé t ... [+]

Bachelor of Healthcare in Nursing

A cél a képzési program célja, hogy oktassák az egészségügyi szakemberek általános és speciális ismereteket az egészségügyi ellátás és az ápolás. A vizsgálatok lehetővé teszik diplomások dolgozni Finnországban és más nemzetközi környezetben a kórházakban és az egészségügyi központok, valamint a magánszektorban.

A cél a program, hogy a hallgatók széles körű alapvető tudásbázis, valamint a korszerű ismeretek teljesítéséhez szükséges jelenlegi és jövőbeli igényeit az egészségügyben. A diákok kapnak jó elméleti és gyakorlati ismeretek ápolás, ápolási tudomány és ápolói kutatás annak érdekében, hogy képes legyen hozzájárulni a fejlődéséhez ápolás. A tanulási folyamat a diák fogalmaz közötti kapcsolatok gyakorlati tapasztalatok és elméleti fogalmak. Ezek a kapcsolatok megkövetelik az integráció az elmélet és a gyakorlat, és megkönnyíti reflexió gyakorlat.... [-]

Finnország Kemi
Augusztus 2019
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul