Filter
Alapképzés
Finnország Jyväskylä A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzések in Jyväskylä Finnországban 2019

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Jyväskylä egy önkormányzat és a város Közép-Finnországban és a legnagyobb város a régióban, több mint 100.000 lakosa van. A város számos egyetem, amelynek hallgatói létszám számla 30%-a teljes lakosság a Jyväskylä város.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in Jyväskylä Finnországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Finnország

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Jyväskylä
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
JAMK University of Applied Sciences

Találkozzon a világ minden tájáról érkező emberekkel, ismerkedjen meg a különböző kultúrákkal, és egyúttal tanulmányozza, hogy legyen kompetens nővér! Megtanulod megterve ... [+]

A programról

Fokozat: Egészségügyi Bachelor Képzési típus: Teljes munkaidős tanulmányok Hossz: 210 kredit Éves bevitel: 40 Alkalmazási idő: 2019. január 9-23. Találkozzon a világ minden tájáról, ismerkedjen meg a különböző kultúrákkal, és egyúttal tanulmányozza, hogy legyen kompetens nővér! Megtanulod megtervezni, megvalósítani és fejleszteni az egészségügyet elősegítő, megelőző, gyógyító és rehabilitációs munkát. Az egészségügyi alapellátásban, a szociális jólétben vagy a szakosodott egészségügyi ellátásban, a magánvállalkozásokban, a szervezetekben, a nemzetközi pozíciókban vagy a vállalkozóként dolgozhat. További információ!... [-]

Finnország Jyväskylä
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul